ДЕНЬ ЗНАНЬ

2015-09-01

Вересень - початок навчального року не тільки в школах, але й у дошкільних навчальних закладах. 1 вересня - світлий і радісний день, коли природа одягається в яскраве осіннє вбрання. У дитячому садку в цей день красиво і урочисто, усе прикрашено повітряними кульками, гірляндами квітів, різнокольоровими прапорцями.

Ще в серпні колектив дитячого садочка починає підготовку до цього дня. Треба продумати сценарій, вибрати ведучого, підготувати місце для проведення свята. День знань у ДНЗ повинен пройти цікаво для всіх вікових категорій та груп. Заздалегідь готувалися і вихователі, і діти, і батьки.

Свято є свято, і на ньому були всі радісні, усміхнені, тому що і вересень цього року був теплий, привітний і радісно зустрічав вихованців дитячого садка.

Зміст урочистостів був направлений на виховання у дошкільнят патріотичних почуттів, гордості за нашу Україну, бажання бути вільними і незалежними, багатими та працьовитими.

Любіть Україну, як сонце любіть,

Як вітер, як трави, як води…

В годину щасливу і в радості мить,

Любіть у годину негоди…

Педагогічний колектив впевнений: якщо змалечку щоднини, засівати зерна любові до України в дитячих серцях, виростуть з малят гарні і гідні люди – патріоти України.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi