ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

2015-08-20

20 серпня в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) № 16 «Пролісок" відбулося урочисте свято до Дня незалежності України.

Вже стало доброю традицією проводити свята патріотичного напрямку

Під час урочистого свята маленькі громадяни України – вихованці дитячого садочку та їх батьки мали змогу відчути атмосферу української пісні, українського слова, української державної символіки.

Всі дорослі та присутні зі сльозами на очах споглядали як маленькі українці у вишиваночках з гордістю на обличчі, тримаючи руку на серці, слухали Гімн України та підспівували разом з дорослими.

Дошкільники дуже люблять мандрувати. Свято було побудовано через віртуальну мандрівку по Україні: діти зустрілися з героями казок та розповідали їм про Україну, національні та державні символи.

По закінченню свята діти з дорослими (малюнок на асфальті) прикрасили подвір'я дошкільного закладу прапором України та квітами , взялись за руки, зробили велике коло під пісню Н. Май «Давайте браття заспіваємо…». В ту мить кожен відчув, що ми - УКРАЇНЦІ одна велика багатонаціональна, миролюбива, працьовита, єдина сім’я!

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi