• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У дошкільному навчальному закладі відбувся семінар-практикум для вихователів-методистів міста

У дошкільному навчальному закладі відбувся семінар-практикум для вихователів-методистів міста

2014-10-30

методист

31 жовтня 2012 року за планом управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, відбувся семінар-практикум для вихователів -методистів дошкільних навчальних закладів міста з проблеми: "Форми роботи з охорони безпеки життєдіяльності в дошкільному навчальному закладі."
Перед учасниками з привітальним словом виступила завідувач Ліневич Л.В.
Про організацію роботи з безпеки життєдіяльності в дошкільному закладі присутніх ознайомила вихователь-методист Хитрова І.І.
Фрагмент ділової гри однорідних груп (для методистів) з використанням прийому"стоп-кадр" показав високий рівень знань з даної проблеми та їх використання в навчально-виховному процесі кожного дошкільного закладу.
Методисти з цікавістю переглянули форми роботи з безпеки життєдіяльності.
Вихователь ІІ молодшої групи Гриб Н.В. провела заняття з пізнавальної діяльності "Пригоди Розваляйка."
Повчальною і цікавою була дидактична гра в середній групі "Чим можна гратись", проведена вихователем Білик О.М.
Дуже зацікавили присутніх форми роботи з ОБЖД в старших групах проведені вихователем Редько Л.П. Спостереження, розповідь вихователя, гра-естафета, зустріч з працівником пожежної охорони "Правила ти добре знай і завжди їх пам'ятай."
Театралізоване дійство з дітьми середньої групи продемонструвала вихователь Качаненко О.В. за підтримки музичного керівника Власенко Л.З. "Про вогонь потрібно знати, з ним не можна жартувати."
Дуже сподобалась вихователям-методистам зустріч з батьками дітей старшої групи в Школі екстремальних ситуацій, проведена вихователелем Листопад В.В.
Для визначення рівня професійної компетентності педагогів з основ безпеки життєдіяльності дошкільників, було проведене анкетування вихователем-методистом Хитровою І.І.
Керівник методичного об'єднання Дігтяр З.І. підвела підсумки. Учасниками були прийняті рекомендації.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi