• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вивчаємо правила безпеки з працівниками рятувальної служби

Вивчаємо правила безпеки з працівниками рятувальної служби

2015-09-04

Вже доброю традицією стало відвідування дітьми дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 16 «Пролісок» державної пожежно-рятувальної частини № 3 міста Біла Церква.
Ось і в перші дні осені, з метою збереження життя та здоров’я вихованців було організовано та проведено екскурсію.
Працівник пожежної частини, начальник караулу, ст. лейтенант служби ЦЗ Лисович Олег Миколайович ознайомив дітей з пожежною безпекою, правилами поводження з вогнем та засобами пожежогасіння.
Вихованців садочка ознайомили з рятувальною технікою, було показано автомобіль першої допомоги, аварійно-рятувальне спорядження та інструменти, що допомагає працівникам у надзвичайних ситуаціях.
Пожежний, сержант служби ЦЗ Григор Юрій Геннадійович продемонстрував умовне гасіння пожежі та ознайомив дітей з правилами пожежної безпеки у побуті. Особлива увага зверталась на обережне поводження з сірниками та іншими легкозаймистими предметами та іграшками. Діти із задоволенням брали участь у проведенні запропонованих конкурсів та вікторин на протипожежну тематику. А на завершення всі мали змогу сфотографуватись разом з рятувальниками у справжньому пожежному автомобілі, найспритніші навіть встигли відчути себе водіями, сівши за кермо.
В процесі екскурсії діти отримали вдосталь позитивних емоцій. Найголовніша мета досягнута, адже діти усвідомили, що в багатьох випадках саме від знань, умінь та навичок залежить їх життя та здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi